Е, не сме толкова тъпи!

Защо от Music Idol си мислят, че зрителите пасат трева?
26 мар 2009 10:30,
279
Е, не сме толкова тъпи!
Добре че поне Маги продължава. Снимка: Булфото

Неуспешен се оказа опитът на Music Idol да ни убеди в „извънредното“ си предаване снощи.

В края на предаването във вторник журито трябваше да избере двамата айдъли, които да продължат напред в надпреварата.

За повечето зрители, както и за Дони и Фънки, беше ясно кои точно да бъдат тези хора. Но малката брюнетка с големите устни се фръцна обидено, понеже мнението й не се зачитало.

Водещите на предаването обявиха, че на следваща вечер в извънредно предаване ще бъде обявено решението на журито. Макар че на всички вече беше ясно какво точно ще се случи.

Извънредното предаване, всъщност беше запис от предната вечер.

Не че сме очаквали кой знае какъв професионализъм, но пък да ни смятат за толкова ограничени...

Нали не искате да повярваме, че Кралицата на сръбския турбофолк Лепа Брена е будувала цяла нощ с журито и дори не е успяла да смени тоалета си за следващото предаване?

Със същите дрехи от предишния ден бяха и айдълите...

Трудно е да се прецени обаче кой е по-големият гаф: мнимото живо предаване или повторното връщане в шоуто на айдъла Пламен.

Момчето не пее лошо, както може би половин България , но както знаем - това съвсем не е достатъчно.

Още повече, като се има предвид, че извън надпреварата остана такъв глас, не, по-точно гласище, като това на Рут, която е подгрявала концерт не на кого да е, а на Джъстин Тимбърлейк.

Явно ненаместилите се хормони на наскоро родилата Мария й пречат да направи добра преценка и водят до истерични цупни и пози.

А пък Пламен, вместо да си даде сметка, че няма място сред айдълите, отиде и подаде ръка на закрилничката си, без да я целува.

Но това няма значение... От значение е, че състезанието се опорочи.

Всичко за Music Idol

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АКО БЪЛГАРИЯ Е АБСУРДИСТАН ФЪНКИ ОТ КЪДЕ Е?
257
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Опс,*** *** е тя!!!!!
256
0
 
0
 
! Отговори
tornare преди 15 години
Според мен най-добра е Магдалена Джанаварова. Но за да бъде избрана, българският зрител трябва и да слуша.
255
0
 
0
 
! Отговори
mitternacht.blog.bg преди 15 години
Абе, фък дет шит.Мацката дето е написала статията изобщо не е трябвало да си хаби нервите и клавиатурата.
254
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
DVE DUMI I SA POLUGRAMOTNITE LIGAVI I NAGLI JUJETAPAVIANITE Иван и Андрей .KAK E VASMOGNO DA SE KASVA 4E NEDOKLATENITE -JUJETA-PAVIANI Иван и Андрей SA . хитови водещи за младото поколение в България.KADE IM E VODENETO,KEDE IM E DARGANETO,KADE IM E RE4NIKA,KEDE IM E PRIKASKATA,.....NAI DOBRE E DA SE KAGEHITOVATA-VODESTA-ATRAKZIA V ZOOPARKA SA.NOVORODENITE-BESMOSA4NI-PAVIANI-JUJETA --Иван и Андрей
253
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
И Глория и Есил бяха класи над Мария като жури.
252
0
 
0
 
! Отговори
abba преди 15 години
Качествено предаване с ЕСИЛ!!! Да не си си загубила ума! ЕСИЛ е глупава, зле тунингована стара жена с никакъв опит освен в с+++рките
251
0
 
0
 
! Отговори
Лила преди 15 години
Миналата година,го гледах предаването и много ми харесваше. Имаше интелигентно присъствие в лицето на Вили Казясян и дори поп-фолка беше на ниво с Есил Дюран.Тази година какво да кажа,изпуснах края с Мария. Нискоинтелигентните й ,повтарящи се реплики,аз отдавна мислех,че гледам запис....
250
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хубава статийка. Трябва някой по- често да им го реква на тия. Аз издържам това предаване само като фон и 5мин. не мога да го гледам без да се ядоисам за нещо. А тия двамата водещи наистина се държат отвратително, не знам от вътре ли и в идва или някой извратен сценарист им го диктувама ама за мен е все тая. Права ли Ви впечатление как се гаврят с това кой ще изгонят. Не знам дали наистина държат някой зрители в напрежение, но като стигнат до това място извъртам се е случвало да не издържа и да сменя каналите. А за тая от журито /даже името й забравих/ - какво повече да се каже освен че е попфолк певица - то повече няма с какво да я обидиш и ти става ясно какво има в главата.
249
0
 
0
 
! Отговори
Holly преди 15 години
Всички плюете предаването, но според мен почти всички, които бяха избрани за финала са наистина каймака на кандидатите. И хората гласуваха за тях не само, заради гласа им, но и заради милите им изказвания и доброто държание. Децата са си готини и ми дават вяра, че не всички подрастващи са , пияници и наркомани.Само не разбрах какво ви пречат водещите? То данеби Ники Кънчев да е сууупер интелект и култура. То по-тъпо предаване от Вип Брадър няма в бг ефира.
248
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Те форумите са затова-да си изказват хората мнението, или на теб ти се губи основната идея и смяташ, че са само да се изказват препоръки...? пък теб като не ти харесва, не чети;)
247
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 15 години
Защо никой не коментира поведението на т.н. водещи и продуценти на предаването Иван и Андрей.Тяхната простотия, вулгарност, липса на всякакво възпитание и дебелашки шеги явно се харесват на много хора в обрулената духовно наша мила родина.Приличат ми на малки съвременни аналози на алековия герой Бай-***.Разбирам, че този стил на водене е целенасочено търсен от сценаристите на шоуто, защото е успешен в комерсиално отношение, но това говори за много неща у нас.Същото, макар и в по-малка степен се отнася за журито.Убеден съм, че в други страни такива пошлости не биха били възможни.По този начин се побългарява по бай-ганьовски едно иначе чудесно музикално състезание на млади таланти.
246
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Готино предаване до последното,което беше на "живо".Журито си плю на реномето заради прищевките на ония ми.ет Мария,а уж Рут беше техния фаворит за айдъл,обаче шуробаджанащината и тука пролича.
245
0
 
0
 
! Отговори
Диди преди 15 години
Ако не сте съгласни с мнението на авторката просто не четете статията. Важното е че тази статия изразява мнението на 3/4 от мислещите българи. Съжалявам, че имате толкова занижени критерии, но това си е ваш проблем. Не ни занимавайте с него.
244
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
hahahaaa koi my e kazal na Doni 4e moje da pee, ami onazi deto ystata i e ka to izko4il hemroid?...
243
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мара *** Фънки главата,за тва и е станала такава устата.
242
0
 
0
 
! Отговори
FUNKY преди 15 години
RUT NEMA VIZIYA-SAMO GLAS NE STIGA!
241
0
 
0
 
! Отговори
maggie преди 15 години
кой от вас е пускал смс-и?
240
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Mnogo dobra statiika.Bravo!
239
0
 
0
 
! Отговори
dynamo преди 15 години
Браво - поне един журналист с топки, само дето е жена и това е показателно! Успех Евгения, от днес съм ти фен!